3-2 Ole Andreas Solheim (68. min)
3-3 Gisle Myhre (75. min)

Kort: Ingen

Dommar: Rune Haugland

Selje og Tornado Måløy spelte i kveld uavgjort 3-3 i vinterserien junior herrer på Selje Idrettspark.

Det var eit sjansefattig fyrste kvarter på Selje Idrettspark i kveld. TMFK hadde eit lite spelemessig overtak, men Selje sitt forsvar med Aleksander Wik i spissen hadde bra kontroll. Knappe halvtimen ut i fyrste omgang blei Magnus Nore bytta inn i Selje sitt angrep. Dette gav Selje meir fart framover, og berre ti minutt etter gav Nore heimelaget leiinga 1-0. Nore blei spelt gjennom på høgrekanten og frå skrått hold avslutta han i retning TMFK sitt mål. Ballen gjekk fyrst via ein forsvarar før den traff keeper og trilla i mål. Knappe fem minutt etter burde Joachim L. Træet auka leiinga til 2-0, men headinga frå god posisjon gjekk like utanfor. På overtid hadde TMFK ein god sjanse på ein overgang, men uheldigvis for TMFK gjekk innlegget bak mål. Dermed gjekk laga til pause på 1-0 til heimelaget, noko som var heilt greit ut i frå at Selje skapte mest siste 20 minutta av omgangen.

I starten av 2. omgang var det heilt tydelig at TMFK hadde bestemt seg for å heve seg frå det dei presterte før pause. Spelarane var meir på hugget og etter berre to minutt av 2. omgang hadde Sveinung Frantzen ein kjempesjanse til å utlikne til 1-1. Martin Flåten spelte glimrande gjennom Sveinung Frantzen som kom åleine mot Selje sin keeper Alexander Hovdevik. Frantzen avanserte med ballen og prøvde å sette ballen forbi ein utrusande keeper, men Hovdevik var glimrande nede og avverga med ei beinparade. Knappe fem minutt etter utlikna TMFK til 1-1 etter ein hurtig overgang. Seljespelar Runar T. Aarsheim spelte vegg med Magnus Nore og var berre millimterer frå å kome åleine mot TMFK-keeper Johannes Kvernevik. Men i staden for ein stor sjanse til Selje kontra TMFK og ballen enda opp hos Gisle Myhre på midtbana. Gisle avanserte nokre meter før han trilla ballen gjennom Sveinung Frantzen, som nok ein gong kom åleine mot keeper. Denne gongen runda han keeper og trilla ballen i det tomme målet.

Etter ein litt kjedelig 1. omgang var 2. omgang langt meir sjanserik og artig å sjå på. På sidelinja var Kåre Bakke i sitt ess og kom med gav klar beskjed om at TMFK måtte slutte med eselspark i eige forsvar.

Drøye kvarteret ut i 2. omgang gav Joachim L. Træet Selje leiinga 2-1, etter at ballen fyrst hadde slått i stolpen to gongar. Ole Andreas Solheim gjekk rundt på venstrekanten, og avslutninga mot lengste traff stolpen. På returen skaut også Alexander Kvernevik i stolpen før Joachim L. Træet dunka ballen i mål på returen. Men det var ikkje lenge Selje var i leiinga, for knappe fem minutt etter utlikna Joachim Raknes Forthun til 2-2 etter mykje fram og tilbake inne i Selje sin 5-meter. Ballen enda til slutt opp hos Raknes Forthun som frå kort hold scora sikkert. Minuttet etter tok Selje leiinga for tredje gong i kampen. Ole Andreas Solheim fekk gå uhindra opp og frå 8-9 meter heada han Dan Robert Warberg sitt frispark i mål.

Men TMFK gav seg ikkje og det var vel ikkje direkte ufortent då Gisle Myhre steig til værs på ein corner frå Magnus Christensen og heada ballen knallhardt i mål. Etter dette hadde Magnus Nore ein gedigen sjanse til å bli matchvinnar i debuten for Selje. Nore kom heilt åleine mot keeper etter ei pasning frå Ole Andreas Solheim, men skotet frå 10 meter gjekk uheldigvis for Selje over. Fleire scoringar blei det ikkje i kampen og dermed gjekk laga i garderoben med eit poeng kvar.

Det siste poenget bør gå til arrangøren som diska opp med julebrus, julekaker, klementiner, kaffi og varm kakao.