2-0 Sjølvmål, Ann Katrin Grotle (36. min)
3-1 Ane Naustdal (52. min)
4-1 Kine Kvalsvik (65. min)
5-1 Linda Stokke, straffe (83. min)

Dommar: Stian Aaland, Haugen

Dei to kapteinane Andrea Opseth og Ann Kartrin Grotle i konversasjon med dommar Stian Aaland før kampen.
Andrea Opseth gjev Kaupanger leiinga etter 21 minutt, på eit lekkert skrudd frispark.
Thea Berteig og Elise Eikeland. I bakgrunnen ser vi Lise Igland Senneset og Siriane Breilid.
Omlag ti minutt pause er Ann Katrin Grotle så uheldig å heada ballen i eige mål etter ein corner.
Bremanger sin midtstoppar Mona Nigardsøy.
Sunniva Hagen spelte på Bremanger i dag. I bakgrunnen ser vi Stian Aaland i fint driv.
Lise Igland Senneset blir bytta inn omlag midtvegs i fyrste omgang. Bremanger sine trenarar Kjell Nigardsøy og Magne Elde gir den siste peptalken før Lise går på bana.
Siri Haugland og Andrea Opseth.
Matrhe Standal sit skot frå 16-meteren blir blokkert av Bremanger sin gode midtstoppar Mona Nigardsøy. Bak ser vi Kine Kvalsvik og Amanda Nesbakk.
Kaupangertrenar Odd Einar Fimreite.
Ane Naustdal (med panneband) har nettopp redusert til 3-1 og gitt Bremanger eit lite håp om å vinne kampen. Dei andre på bildet er Anya Bruhaug, Sunniva Hagen (delvis skjult) og keeper Linda Stokke.
Kine Kvalsvik skapte mykje trøbbel for forsvaret til Bremanger. Her blir ho felt av Mona Nigardsøy, medan Maria Bratseth er i sikring.
Kine Kvalsvik.
Mari Fimreite og Sunniva Hagen.
Dei to kapteinane Andrea Opseth og AnnKatrin Grotle i ein av mange duellar på midtbana.
Keeperduell. Linda Stokka overlistar Bremanger sin keeper Gry Leirgulen Nagel. Med ryggen til ser vi Ann Katrin Grotle.
Aina Røyrvik (nr. 11) og Kine Kvalsvik jublar i lag med keeper Linda Stokke etter at ho har fastsett sluttresultatet til 5-1.
Anya Bruhaug (med ryggen til) og Mari Fimreite.
Rune Sunde frå SFFK var tilstades og delte ut pokalen til det vinnande lag.
Andrea Opseth kan heve pokalen etter kampen.
Bak frå venstre: Morten Røyrvik (sportsleg leiar), Thea Berteig, Aina Røyrvik, Kristina Edvardsen, Kathrine Grindedal, Else Hatlevoll, Marthe Standal og Odd Einar Fimreite (trenar).

Framme frå venstre: Anya Bruhaug, Hilde Katrine Hovland, Linda Stokke, Andrea Opseth, Mari Fimreite, Siriane Breilid, Kine Kvalsvik.

I tillegg har desse spelt fast på Kaupanger i vinterserien: Siv Kristine Hovland, Hilde Cecilie Haukereid og Mari Knapstad.
Bak frå venstre Hege Nygård, Sunniva Hagen, Siri Haugland, Rikka Sande, Maria Bratseth, Amanda Nygård, Ane Naustdal, Amanda Nesbakk, Camilla Røys og Ann Katrin Grotle.

Framme frå venstre Mona Nigardsøy, Gry Leirgulen Nagel, Lise Igland Senneset, Cathrin Honningsvåg og Elise Eikeland.