Frode Hool Egge
Rune Myklebust

Dommar: Trygve Kjensli, Nesodden

1-0 Kenneth Dokken, straffe (34. min)

Kampen er over og Stryn har spelt ein bra kamp på Briskeby. Dette kan absolutt Stryn greie neste laurdag.

90. min Kampen er på overtid og det ser ut til at Stryn skal greie 0-1

87. min Jess Thorup set ballen i stolpen frå 8 meter, her var Stryn heldige

86. min Pål Holko har hatt ein kjempeomgang på høgreback/flanke

85. min Kåre snappar eit utspel frå Haagenrud. Kåre blir felt men får berre corner

82. min Det virkar som at Stryn set inn siste innspurten no

81. min Oluwasegun Abiodun får gult kort

77. min Mykje småspel på midtbana. Trond Leirgulen og Per Eikenes har tatt over kontrollen på benken

71. min Hafsås kan melde om 428 tilskodarar. Hafsås seier også at Oluwasegun Abiodun tydeleg sette albuen rett i ansiktet til Jon Terje Tjellaug. Stryn er gode no men slit på siste tredjedelen av bana. HamKam er farlege på kontringar.

68. min Kjempesjanse for Stryn. Thomas Vik skyt like over frå ti meter

67. min God kontring av Stryn, det blir corner

65. min HamKam farleg frampå etter litt kommunikasjonssvikt i Stryn sitt forsvar

62. min Stryn er no det førande laget i kampen, men det blir med halvsjansar

61. min Nærmare 400 tilskodarar har teke turen til Briskeby i dag. Omlag 50 frå Stryn

60. min Kåre Sigve Balsnes får gult kort for å forstyrre keeper Haagenrud

59. min Stryn pressar på noko som resulterer eit par cornerar

55. min Trenar Evebø reagerar og blir sendt på tribuna, men ingenting skjer med Oluwasegun Abiodun
54. min Oluwasegun Abiodun albuar og spyttar Jon Terje Tjellaug i ansiktet

52. min Ny stor sjanse ved Mats Solheim. det ligg eit mål i lufta på Briskeby

51. min Kjempelegg av Jon Terje Tjellaug. Mats Solheim headar men ei kjemperedning av keeper

50. min Kåre driblar seg fri på høgrekanten og får corner. Corneren blir det ingen ting av

48. min Mats Solheim farleg frampå men når ikkje fram

46. min 2. omgang er i gang. Trond Leirgulen er gått ut med skade og Ulrik Flo er komt inn

Fotballekspert Hafsås kom med følgjande kommentar etter fyrste omgang:  Det har vore ein stilingskrig på midtbana med ein liten fordel til HamKam. Det har vore sjansefattig med eit par sjansar til Stryn og berre ein til HamKam. Om det var straffe kunne ikkje Hafsås kommentere, fordi han var på toalettet då hendinga skjedde. Men etter rapportane var det ei ok straffe kan Hafsås melde.

45. min PAUSE

43. min Stillingskrig på midtbana

40. min Stor sjanse til Stryn men Tjellaug bommer med mottaket, HamKam kontrar og får ein kjempesjanse, Polly reddar meisterleg

36. min Trond Leirgulen hinkar seg inn på bana igjen

34. min 1-0, straffe Kenneth Dokken

33. min Oluwasegun Abiodun blir felt av Trond Leirgulen og HamKam får straffe., Begge blir liggande nede med skade.

30. min HamKam har hatt eit par avslutningar frå langt hold

26. min Per Egil Flo kjem fri på hjørnet av fem-meteren, men legget ut 45 når ikkje ein Strynespelar

25. min Kenneth Dokken briljerer på midtbana til HamKam

24. min HamKam har eit skot i stolpen og på returen blir Oluwasegun Abiodun avblåst for offside

22. min Stryn er veldig lite imponert over dommartrioen til no

21. min Stryn kontrar, men Kåre Sigve blir avvinka for offside

20. min Oluwasegun Abiodun med stor sjanse etter corner

18. min Mykje spel på midtbana. HamKam det førande laget med eit par headingar langt over.
11. min HamKam er komt meir med i kampen, men har ikkje skapt dei heilt store sjansane

4. min Kjempesjanse til Stryn ved Per Egil Flo

Kampen er i gang og Stryn har starta friskt.