Gult kort: Edin Agovic, Morten Kåre Eriksen og Thomas Frichsen, Høyanger.

Assistendommarar: Ståle Sandal, Breimsbygda og Kaj Inge Fløde, Stadlandet.

Even Hovland var ein av banas beste i ettermiddag.

Christian Holko og Even Hovland.

Ståle Sandal, Even Hovland og Anton Andre Sande.

Thomas Frichsen blir liggande nede etter å ha sparka nedi bana, i ein duell med Ulrik Flo.

Per Ole Tenden reduserar til 2-1 på straffe etter 36 minutt av kampen. Keeper Erling O. Fykse går til høgre, men Tenden set straffa i motsett hjørne.

Christian Holko, Rune Myklebust og Edin Agovic.

Asbjørn med ein stor sjanse i fyrsteomgang. På overtid var Tenden svært delaktig i vinnarmålet til Stryn. Tenden drog seg fint fri på høgrekanten, og innlegget til John Terje Tjellaug var nermast ferdigskåra.

Per Ole Tenden set inn si andre straffe for dagen, og gjev Stryn leiinga 4-3.

Edin Agovic dunkar eit frispark rett i mål frå 16-meteren. Keeper Kristoffer Grodås må berre konstatere at han er sjanselaus på skåringa.

Robin Frichsen blir gratulert av Alexander P. Øren etter å ha gjeve Høyang leiinga 3-2, omlag kvarteret ut i andre omgang.
Vegard Gjermundstad kom inn som reserve i kampen. Her i duell med Stryn sin høgreback Geir Hool Egge.

Morten Kåre Eriksen var ein konstant trussel mot Stryn sitt forsvar i ettermiddag.  Eriksen skåra tre mål i dag og vart av underteikna kåra til "Firda-stjerna".

Høyang sin kaptein Thomas Frichsen.

Mats Solheim har trøbbel med eit kne og blir matcha forsiktig av Stryn. I dag kom han på bana elleve minutt før slutt. Berre minuttet etter såg ein kvifor Solheim er toppskårar i den lokale 3. divisjon. Solheim dempa eit langt framspel frå Per Ole Tenden og dunka ballen i mål bak ein sjanselaus Erling O. Fykse.

Så glad blir Edin Agovic etter å ha utlikna til 5-5 seks minutt før slutt.